Entlistungsfreude

Variabel belonen kan ook zonder vaste kosten.
Thuiswerken in de Automotive?

Is dit een ding? Jazeker!

Thuiswerken

Sinds de pandemie ons dwong meer en meer thuis te werken, is er ook in de automotive een beweging naar meer thuiswerken.

Of het nu het online sales team betreft, de marketeers of de afdeling operations, steeds meer medewerkers werken (deels) vanuit huis. Een zeer grote verandering die een aantal jaren geleden niet voor mogelijk werd gehouden. Zeker niet in de automotive.

Met personeel dat op afstand werkt, is saamhorigheid vaak een uitdaging. Een incentive kan een ideale manier zijn om betrokkenheid te bevorderen. Regelmatige communicatie is de sleutel om medewerkers het gevoel te geven dat ze deel uitmaken van het team. Zet je bovendien in op teamdoelstellingen, dan heb je allerlei mogelijkheden om het teamgevoel nog verder te versterken.

Goed ontworpen programma's kunnen beslissingen, gedragingen en acties van werknemers koppelen aan de strategie en de prioriteiten van het bedrijf.

Met Challenge+ kun je heel eenvoudig deze teamdoelstellingen inzetten, progressie communiceren en de resultaten belonen. En ook dat kan in Challenge+ heel flexibel. Beloon het team als geheel, of de individuele teamleden afzonderlijk.

CHALLENGE+ is jouw eigen beloningsplatform.

CHALLENGE+ neemt al het werk uit handen en ontzorgt op het gebied van communicatie, dataverwerking, belonen en fiscale gevolgen. Hierdoor kan de manager/directeur zich focussen op het animeren van de incentive en op de deelnemers. Wel zo prettig!

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?