Entlistungsfreude

Variabel belonen kan ook zonder vaste kosten.
Belonen is het nieuwe belonen!

Targets stellen, aan het einde van een periode meten of die zijn gehaald en op basis daarvan een beloning toekennen. Jaren geleden werd dit als het oude belonen getypeerd.

Het nieuwe belonen

Die oude manier van belonen kon weliswaar leiden tot iets meer extrinsieke motivatie, maar die is lang niet zo sterk als intrinsieke motivatie. Dus werden prestaties alleen nog beoordeeld met voldoet wel/niet, veel aandacht voor feedback, doorlopende goal setting en tot slot een teambeloning met eventueel een pro-sociale bonus.

Maar wat blijkt? Deelnemers vragen zich toch af: what's in it for me? Dus zijn we bij Challenge+ verder gegaan en zorgen we niet alleen voor erkenning van prestaties maar ook voor persoonlijke beloningen waar je echt wat aan hebt. Ook als er team prestaties geleverd zijn.

Challenge+ is het beloningsplatform voor de autobranche, zonder vaste kosten. Snel en moeiteloos inzetbaar. Met minimale inzet van de eigen organisatie en maximaal resultaat. Geen gedoe, wel de regie.

CHALLENGE+ is jouw eigen beloningsplatform.

Ontzorgt op het gebied van communicatie, dataverwerking, beloningen en de fiscale gevolgen daarvan. Zo kun jij je aandacht richten op je medewerkers. Wel zo prettig!

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?